Motorcykelkörkort i Lerum

Annons:
Genom att genomgå en utbildning för motorcykelkörkort i Lerum kommer du blir en bra och säker motorcyklist och kunna köra upp och ta det MC-körkort i Lerum som du strävar efter. Sammanlagt finns det 2 olika trafikskolor som kan hjälpa dig med utbildningar och kurser för körkort som t.ex. motorcykelkörkort i Lerum. För att välja vilken trafikskola i Lerum som passar dig bäst kan du ta kontakt med någon av dom från listan nedan. Ett tips är också att prata med någon bekant som har erfarenhet av någon av de 2 olika trafiklärarna i Lerum som arbetar med MC-körkort i Lerum.
Annons:

MC-körkort i Lerum

För att ta reda på aktuellt utbud av kurser och utbildningar för MC-körkort i Lerum som de olika trafikskolorna erbjuder just nu rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika och frågar dom. Beroende på om du planerar att ta motorcykelkörkort för lätt eller tung motorcykel i Lerum så kan utbudet av motorcykelkurser variera.

Trafikskolor med MC-körkort i Lerum

Nedan är en lista över alla trafikskolor i Lerum som håller kurser och utbildningar för MC-körkort.

Inges Trafikskola HB
Gustaf Daléns Väg 19
443 34 Lerum


Ardins Trafikutbildningar
Brobacken 5
443 30 Lerum

Annons:

MC-körkortsfakta om orten Lerum

I Lerum finns som bekant minst en körskola och nedan kan du ta del av en del generell fakta om Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du läsa en del mer om Lerum om du vill veta mer än MC-körkort i Lerum.

I Lerum fann vi totalt 2 olika trafikskolor som erbjuder kurser för motorcykelkörkort i Lerum att välja mellan när du vill lära dig att köra motorcykel. Skulle ingen av dessa trafikskolor i Lerum passa dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Västra Götaland.
Annons:

Kurser för MC-körkort i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trafikskolor som kan hjälpa dig med att ta motorcykelkörkort snabbr, enkelt och billigt.