Motorcykelkörkort i Kungälv

Annons:
Genom att genomgå en utbildning för motorcykelkörkort i Kungälv kommer du blir en bra och säker motorcyklist och kunna köra upp och ta det MC-körkort i Kungälv som du strävar efter. Sammanlagt finns det 4 olika trafikskolor som kan hjälpa dig med utbildningar och kurser för körkort som t.ex. motorcykelkörkort i Kungälv. För att välja vilken trafikskola i Kungälv som passar dig bäst kan du ta kontakt med någon av dom från listan nedan. Ett tips är också att prata med någon bekant som har erfarenhet av någon av de 4 olika trafiklärarna i Kungälv som arbetar med MC-körkort i Kungälv.
Annons:

MC-körkort i Kungälv

För att ta reda på aktuellt utbud av kurser och utbildningar för MC-körkort i Kungälv som de olika trafikskolorna erbjuder just nu rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika och frågar dom. Beroende på om du planerar att ta motorcykelkörkort för lätt eller tung motorcykel i Kungälv så kan utbudet av motorcykelkurser variera.

Trafikskolor med MC-körkort i Kungälv

Nedan är en lista över alla trafikskolor i Kungälv som håller kurser och utbildningar för MC-körkort.

Bosses Trafikskola
Herr Arnes Gata 3
442 49 Kungälv


AB Ditt Körkort Trafikskolan i Väst
Torggatan 5
442 32 Kungälv


Simons Trafikskola AB
Gymnasiegatan 4
442 34 Kungälv


Forsbergs Trafikskola i Kungälv AB
Ytterbyvägen 12
442 30 Kungälv

Annons:

MC-körkortsfakta om orten Kungälv

I Kungälv finns som bekant minst en körskola och nedan kan du ta del av en del generell fakta om Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du läsa en del mer om Kungälv om du vill veta mer än MC-körkort i Kungälv.

I Kungälv fann vi totalt 4 olika trafikskolor som erbjuder kurser för motorcykelkörkort i Kungälv att välja mellan när du vill lära dig att köra motorcykel. Skulle ingen av dessa trafikskolor i Kungälv passa dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Västra Götaland.
Annons:

Kurser för MC-körkort i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trafikskolor som kan hjälpa dig med att ta motorcykelkörkort snabbr, enkelt och billigt.