Motorcykelkörkort i Hisings Backa

Annons:
Genom att genomgå en utbildning för motorcykelkörkort i Hisings Backa kommer du blir en bra och säker motorcyklist och kunna köra upp och ta det MC-körkort i Hisings Backa som du strävar efter. Sammanlagt finns det 2 olika trafikskolor som kan hjälpa dig med utbildningar och kurser för körkort som t.ex. motorcykelkörkort i Hisings Backa. För att välja vilken trafikskola i Hisings Backa som passar dig bäst kan du ta kontakt med någon av dom från listan nedan. Ett tips är också att prata med någon bekant som har erfarenhet av någon av de 2 olika trafiklärarna i Hisings Backa som arbetar med MC-körkort i Hisings Backa.
Annons:

MC-körkort i Hisings Backa

För att ta reda på aktuellt utbud av kurser och utbildningar för MC-körkort i Hisings Backa som de olika trafikskolorna erbjuder just nu rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika och frågar dom. Beroende på om du planerar att ta motorcykelkörkort för lätt eller tung motorcykel i Hisings Backa så kan utbudet av motorcykelkurser variera.

Trafikskolor med MC-körkort i Hisings Backa

Nedan är en lista över alla trafikskolor i Hisings Backa som håller kurser och utbildningar för MC-körkort.

Körkarlens Trafikskola AB
Sägengatan 31
422 58 Hisings


Tingstads Trafikskola
Litteraturgatan 1
422 44 Hisings Backa

Annons:

MC-körkortsfakta om orten Hisings Backa

I Hisings Backa finns som bekant minst en körskola och nedan kan du ta del av en del generell fakta om Hisings Backa.

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Yta: 1 473 hektar
Invånarantal: 7687, år 2013

Här kan du läsa en del mer om Hisings Backa om du vill veta mer än MC-körkort i Hisings Backa.

I Hisings Backa fann vi totalt 2 olika trafikskolor som erbjuder kurser för motorcykelkörkort i Hisings Backa att välja mellan när du vill lära dig att köra motorcykel. Skulle ingen av dessa trafikskolor i Hisings Backa passa dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Västra Götaland.
Annons:

Kurser för MC-körkort i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trafikskolor som kan hjälpa dig med att ta motorcykelkörkort snabbr, enkelt och billigt.