Motorcykelkörkort i Borås

Annons:
Genom att genomgå en utbildning för motorcykelkörkort i Borås kommer du blir en bra och säker motorcyklist och kunna köra upp och ta det MC-körkort i Borås som du strävar efter. Sammanlagt finns det 5 olika trafikskolor som kan hjälpa dig med utbildningar och kurser för körkort som t.ex. motorcykelkörkort i Borås. För att välja vilken trafikskola i Borås som passar dig bäst kan du ta kontakt med någon av dom från listan nedan. Ett tips är också att prata med någon bekant som har erfarenhet av någon av de 5 olika trafiklärarna i Borås som arbetar med MC-körkort i Borås.
Annons:

MC-körkort i Borås

För att ta reda på aktuellt utbud av kurser och utbildningar för MC-körkort i Borås som de olika trafikskolorna erbjuder just nu rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika och frågar dom. Beroende på om du planerar att ta motorcykelkörkort för lätt eller tung motorcykel i Borås så kan utbudet av motorcykelkurser variera.

Trafikskolor med MC-körkort i Borås

Nedan är en lista över alla trafikskolor i Borås som håller kurser och utbildningar för MC-körkort.

Allégatans Trafikskola AB
Åsbogatan 7
503 36 Borås


Borås Trafikskola
Stora Brogatan 37
503 35 Borås


Rezurs Svante Samuelsson Konsult AB
Broliden 2
504 75 Borås


Nya Trafikskolan i Borås AB
Allégatan 49
503 37 Borås


7 H Trafikskola AB
Första Villagatan 11
504 53 Borås

Annons:

MC-körkortsfakta om orten Borås

I Borås finns som bekant minst en körskola och nedan kan du ta del av en del generell fakta om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du läsa en del mer om Borås om du vill veta mer än MC-körkort i Borås.

I Borås fann vi totalt 5 olika trafikskolor som erbjuder kurser för motorcykelkörkort i Borås att välja mellan när du vill lära dig att köra motorcykel. Skulle ingen av dessa trafikskolor i Borås passa dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Västra Götaland.
Annons:

Kurser för MC-körkort i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trafikskolor som kan hjälpa dig med att ta motorcykelkörkort snabbr, enkelt och billigt.