Motorcykelkörkort i Sala

Annons:
Genom att genomgå en utbildning för motorcykelkörkort i Sala kommer du blir en bra och säker motorcyklist och kunna köra upp och ta det MC-körkort i Sala som du strävar efter. Sammanlagt finns det 2 olika trafikskolor som kan hjälpa dig med utbildningar och kurser för körkort som t.ex. motorcykelkörkort i Sala. För att välja vilken trafikskola i Sala som passar dig bäst kan du ta kontakt med någon av dom från listan nedan. Ett tips är också att prata med någon bekant som har erfarenhet av någon av de 2 olika trafiklärarna i Sala som arbetar med MC-körkort i Sala.
Annons:

MC-körkort i Sala

För att ta reda på aktuellt utbud av kurser och utbildningar för MC-körkort i Sala som de olika trafikskolorna erbjuder just nu rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika och frågar dom. Beroende på om du planerar att ta motorcykelkörkort för lätt eller tung motorcykel i Sala så kan utbudet av motorcykelkurser variera.

Trafikskolor med MC-körkort i Sala

Nedan är en lista över alla trafikskolor i Sala som håller kurser och utbildningar för MC-körkort.

Silverstadens Trafikskola
Rådhusgatan 3
733 30 Sala


Nisses Trafikskola
Bergslagsgatan 7
733 32 Sala

Annons:

MC-körkortsfakta om orten Sala

I Sala finns som bekant minst en körskola och nedan kan du ta del av en del generell fakta om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du läsa en del mer om Sala om du vill veta mer än MC-körkort i Sala.

I Sala fann vi totalt 2 olika trafikskolor som erbjuder kurser för motorcykelkörkort i Sala att välja mellan när du vill lära dig att köra motorcykel. Skulle ingen av dessa trafikskolor i Sala passa dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Västmanland.
Annons:

Kurser för MC-körkort i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trafikskolor som kan hjälpa dig med att ta motorcykelkörkort snabbr, enkelt och billigt.