Motorcykelkörkort i Bålsta

Annons:
Genom att genomgå en utbildning för motorcykelkörkort i Bålsta kommer du blir en bra och säker motorcyklist och kunna köra upp och ta det MC-körkort i Bålsta som du strävar efter. Sammanlagt finns det 2 olika trafikskolor som kan hjälpa dig med utbildningar och kurser för körkort som t.ex. motorcykelkörkort i Bålsta. För att välja vilken trafikskola i Bålsta som passar dig bäst kan du ta kontakt med någon av dom från listan nedan. Ett tips är också att prata med någon bekant som har erfarenhet av någon av de 2 olika trafiklärarna i Bålsta som arbetar med MC-körkort i Bålsta.
Annons:

MC-körkort i Bålsta

För att ta reda på aktuellt utbud av kurser och utbildningar för MC-körkort i Bålsta som de olika trafikskolorna erbjuder just nu rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika och frågar dom. Beroende på om du planerar att ta motorcykelkörkort för lätt eller tung motorcykel i Bålsta så kan utbudet av motorcykelkurser variera.

Trafikskolor med MC-körkort i Bålsta

Nedan är en lista över alla trafikskolor i Bålsta som håller kurser och utbildningar för MC-körkort.

Esens Trafikskola
Stockholmsvägen 28
746 33 Bålsta


Malmros Bilskola
Bålstavägen 9
746 33 Bålsta

Annons:

MC-körkortsfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns som bekant minst en körskola och nedan kan du ta del av en del generell fakta om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du läsa en del mer om Bålsta om du vill veta mer än MC-körkort i Bålsta.

I Bålsta fann vi totalt 2 olika trafikskolor som erbjuder kurser för motorcykelkörkort i Bålsta att välja mellan när du vill lära dig att köra motorcykel. Skulle ingen av dessa trafikskolor i Bålsta passa dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Uppsala.
Annons:

Kurser för MC-körkort i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trafikskolor som kan hjälpa dig med att ta motorcykelkörkort snabbr, enkelt och billigt.