Motorcykelkörkort i Farsta

Annons:
Genom att genomgå en utbildning för motorcykelkörkort i Farsta kommer du blir en bra och säker motorcyklist och kunna köra upp och ta det MC-körkort i Farsta som du strävar efter. Sammanlagt finns det 4 olika trafikskolor som kan hjälpa dig med utbildningar och kurser för körkort som t.ex. motorcykelkörkort i Farsta. För att välja vilken trafikskola i Farsta som passar dig bäst kan du ta kontakt med någon av dom från listan nedan. Ett tips är också att prata med någon bekant som har erfarenhet av någon av de 4 olika trafiklärarna i Farsta som arbetar med MC-körkort i Farsta.
Annons:

MC-körkort i Farsta

För att ta reda på aktuellt utbud av kurser och utbildningar för MC-körkort i Farsta som de olika trafikskolorna erbjuder just nu rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika och frågar dom. Beroende på om du planerar att ta motorcykelkörkort för lätt eller tung motorcykel i Farsta så kan utbudet av motorcykelkurser variera.

Trafikskolor med MC-körkort i Farsta

Nedan är en lista över alla trafikskolor i Farsta som håller kurser och utbildningar för MC-körkort.

Farsta Trafikskola
Larsbodavägen 53
123 41 Farsta


KÖRKORTSBUTIKEN
Brattforsgatan 1
123 50 Farsta


Körkortspedagogen
Farsta Strandplan 2
123 71 Farsta


Söderorts Bilskola AB
Sunneplan 2
123 44 Farsta

Annons:

MC-körkortsfakta om orten Farsta

I Farsta finns som bekant minst en körskola och nedan kan du ta del av en del generell fakta om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du läsa en del mer om Farsta om du vill veta mer än MC-körkort i Farsta.

I Farsta fann vi totalt 4 olika trafikskolor som erbjuder kurser för motorcykelkörkort i Farsta att välja mellan när du vill lära dig att köra motorcykel. Skulle ingen av dessa trafikskolor i Farsta passa dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Stockholm.
Annons:

Kurser för MC-körkort i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trafikskolor som kan hjälpa dig med att ta motorcykelkörkort snabbr, enkelt och billigt.