Motorcykelkörkort i Limhamn

Annons:
Genom att genomgå en utbildning för motorcykelkörkort i Limhamn kommer du blir en bra och säker motorcyklist och kunna köra upp och ta det MC-körkort i Limhamn som du strävar efter. Sammanlagt finns det 2 olika trafikskolor som kan hjälpa dig med utbildningar och kurser för körkort som t.ex. motorcykelkörkort i Limhamn. För att välja vilken trafikskola i Limhamn som passar dig bäst kan du ta kontakt med någon av dom från listan nedan. Ett tips är också att prata med någon bekant som har erfarenhet av någon av de 2 olika trafiklärarna i Limhamn som arbetar med MC-körkort i Limhamn.
Annons:

MC-körkort i Limhamn

För att ta reda på aktuellt utbud av kurser och utbildningar för MC-körkort i Limhamn som de olika trafikskolorna erbjuder just nu rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika och frågar dom. Beroende på om du planerar att ta motorcykelkörkort för lätt eller tung motorcykel i Limhamn så kan utbudet av motorcykelkurser variera.

Trafikskolor med MC-körkort i Limhamn

Nedan är en lista över alla trafikskolor i Limhamn som håller kurser och utbildningar för MC-körkort.

Borgens Trafikskola
Älggatan 48A
216 15 Limhamn


Morris Trafikskola AB
Tegnérgatan 58
216 12 Limhamn

Annons:

MC-körkortsfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns som bekant minst en körskola och nedan kan du ta del av en del generell fakta om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du läsa en del mer om Limhamn om du vill veta mer än MC-körkort i Limhamn.

I Limhamn fann vi totalt 2 olika trafikskolor som erbjuder kurser för motorcykelkörkort i Limhamn att välja mellan när du vill lära dig att köra motorcykel. Skulle ingen av dessa trafikskolor i Limhamn passa dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Skåne.
Annons:

Kurser för MC-körkort i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trafikskolor som kan hjälpa dig med att ta motorcykelkörkort snabbr, enkelt och billigt.