Motorcykelkörkort i Kalix

Annons:
Genom att genomgå en utbildning för motorcykelkörkort i Kalix kommer du blir en bra och säker motorcyklist och kunna köra upp och ta det MC-körkort i Kalix som du strävar efter. Sammanlagt finns det 2 olika trafikskolor som kan hjälpa dig med utbildningar och kurser för körkort som t.ex. motorcykelkörkort i Kalix. För att välja vilken trafikskola i Kalix som passar dig bäst kan du ta kontakt med någon av dom från listan nedan. Ett tips är också att prata med någon bekant som har erfarenhet av någon av de 2 olika trafiklärarna i Kalix som arbetar med MC-körkort i Kalix.
Annons:

MC-körkort i Kalix

För att ta reda på aktuellt utbud av kurser och utbildningar för MC-körkort i Kalix som de olika trafikskolorna erbjuder just nu rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika och frågar dom. Beroende på om du planerar att ta motorcykelkörkort för lätt eller tung motorcykel i Kalix så kan utbudet av motorcykelkurser variera.

Trafikskolor med MC-körkort i Kalix

Nedan är en lista över alla trafikskolor i Kalix som håller kurser och utbildningar för MC-körkort.

Förarutbildning i Kalix
Furuhedsvägen 1C
952 31 Kalix


Jannes Trafikskola
Furuhedsvägen 5
952 31 Kalix

Annons:

MC-körkortsfakta om orten Kalix

I Kalix finns som bekant minst en körskola och nedan kan du ta del av en del generell fakta om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du läsa en del mer om Kalix om du vill veta mer än MC-körkort i Kalix.

I Kalix fann vi totalt 2 olika trafikskolor som erbjuder kurser för motorcykelkörkort i Kalix att välja mellan när du vill lära dig att köra motorcykel. Skulle ingen av dessa trafikskolor i Kalix passa dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Norrbotten.
Annons:

Kurser för MC-körkort i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trafikskolor som kan hjälpa dig med att ta motorcykelkörkort snabbr, enkelt och billigt.