Motorcykelkörkort i Boden

Annons:
Genom att genomgå en utbildning för motorcykelkörkort i Boden kommer du blir en bra och säker motorcyklist och kunna köra upp och ta det MC-körkort i Boden som du strävar efter. Sammanlagt finns det 5 olika trafikskolor som kan hjälpa dig med utbildningar och kurser för körkort som t.ex. motorcykelkörkort i Boden. För att välja vilken trafikskola i Boden som passar dig bäst kan du ta kontakt med någon av dom från listan nedan. Ett tips är också att prata med någon bekant som har erfarenhet av någon av de 5 olika trafiklärarna i Boden som arbetar med MC-körkort i Boden.
Annons:

MC-körkort i Boden

För att ta reda på aktuellt utbud av kurser och utbildningar för MC-körkort i Boden som de olika trafikskolorna erbjuder just nu rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika och frågar dom. Beroende på om du planerar att ta motorcykelkörkort för lätt eller tung motorcykel i Boden så kan utbudet av motorcykelkurser variera.

Trafikskolor med MC-körkort i Boden

Nedan är en lista över alla trafikskolor i Boden som håller kurser och utbildningar för MC-körkort.

Wesab Utbildning
Kopplingsvägen 5
961 38 Boden


Ekboms Trafikskola i Boden AB
Kläppgatan 4A
961 64 Boden


Nyströms Trafikskola
Kungsgatan 20
961 31 Boden


Bergs Truckförarutbildning
Fårhagsvägen 18
961 40 Boden


Ranheimers Trafikskola AB
Kungsgatan 57
961 35 Boden

Annons:

MC-körkortsfakta om orten Boden

I Boden finns som bekant minst en körskola och nedan kan du ta del av en del generell fakta om Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du läsa en del mer om Boden om du vill veta mer än MC-körkort i Boden.

I Boden fann vi totalt 5 olika trafikskolor som erbjuder kurser för motorcykelkörkort i Boden att välja mellan när du vill lära dig att köra motorcykel. Skulle ingen av dessa trafikskolor i Boden passa dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Norrbotten.
Annons:

Kurser för MC-körkort i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trafikskolor som kan hjälpa dig med att ta motorcykelkörkort snabbr, enkelt och billigt.