Motorcykelkörkort i Falkenberg

Annons:
Genom att genomgå en utbildning för motorcykelkörkort i Falkenberg kommer du blir en bra och säker motorcyklist och kunna köra upp och ta det MC-körkort i Falkenberg som du strävar efter. Sammanlagt finns det 4 olika trafikskolor som kan hjälpa dig med utbildningar och kurser för körkort som t.ex. motorcykelkörkort i Falkenberg. För att välja vilken trafikskola i Falkenberg som passar dig bäst kan du ta kontakt med någon av dom från listan nedan. Ett tips är också att prata med någon bekant som har erfarenhet av någon av de 4 olika trafiklärarna i Falkenberg som arbetar med MC-körkort i Falkenberg.
Annons:

MC-körkort i Falkenberg

För att ta reda på aktuellt utbud av kurser och utbildningar för MC-körkort i Falkenberg som de olika trafikskolorna erbjuder just nu rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika och frågar dom. Beroende på om du planerar att ta motorcykelkörkort för lätt eller tung motorcykel i Falkenberg så kan utbudet av motorcykelkurser variera.

Trafikskolor med MC-körkort i Falkenberg

Nedan är en lista över alla trafikskolor i Falkenberg som håller kurser och utbildningar för MC-körkort.

Bilskolan
Biblioteksgatan 1
311 35 Falkenberg


Nya Trafikskolan KB
Holgersgatan 20
311 31 Falkenberg


Murtans Trafikskola AB
Holgersgatan 7
311 35 Falkenberg


Falkenbergs Trafikskola och Nöje KB
Begonievägen 2
311 33 Falkenberg

Annons:

MC-körkortsfakta om orten Falkenberg

I Falkenberg finns som bekant minst en körskola och nedan kan du ta del av en del generell fakta om Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan du läsa en del mer om Falkenberg om du vill veta mer än MC-körkort i Falkenberg.

I Falkenberg fann vi totalt 4 olika trafikskolor som erbjuder kurser för motorcykelkörkort i Falkenberg att välja mellan när du vill lära dig att köra motorcykel. Skulle ingen av dessa trafikskolor i Falkenberg passa dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Halland.
Annons:

Kurser för MC-körkort i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trafikskolor som kan hjälpa dig med att ta motorcykelkörkort snabbr, enkelt och billigt.