Motorcykelkörkort i Falun

Annons:
Genom att genomgå en utbildning för motorcykelkörkort i Falun kommer du blir en bra och säker motorcyklist och kunna köra upp och ta det MC-körkort i Falun som du strävar efter. Sammanlagt finns det 7 olika trafikskolor som kan hjälpa dig med utbildningar och kurser för körkort som t.ex. motorcykelkörkort i Falun. För att välja vilken trafikskola i Falun som passar dig bäst kan du ta kontakt med någon av dom från listan nedan. Ett tips är också att prata med någon bekant som har erfarenhet av någon av de 7 olika trafiklärarna i Falun som arbetar med MC-körkort i Falun.
Annons:

MC-körkort i Falun

För att ta reda på aktuellt utbud av kurser och utbildningar för MC-körkort i Falun som de olika trafikskolorna erbjuder just nu rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika och frågar dom. Beroende på om du planerar att ta motorcykelkörkort för lätt eller tung motorcykel i Falun så kan utbudet av motorcykelkurser variera.

Trafikskolor med MC-körkort i Falun

Nedan är en lista över alla trafikskolor i Falun som håller kurser och utbildningar för MC-körkort.

Säker Trafik Dalarna AB
Västermalmsvägen 16-18
791 77 Falun


Wahlin Motorcykelutbildning
Åsgatan 57
791 70 Falun


Falu Trafikskola KB
Svärdsjögatan 5
791 30 Falun


Bergmästarens Trafikskola AB
Bergmästaregatan 14
791 30 Falun


AB Elsborgs Trafikskola
Engelbrektsgatan 15
791 62 Falun


YA Trafikskola Falun
Myntgatan 31
791 62 Falun


TM Trafikskola AB
Parkgatan 1D
791 30 Falun

Annons:

MC-körkortsfakta om orten Falun

I Falun finns som bekant minst en körskola och nedan kan du ta del av en del generell fakta om Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du läsa en del mer om Falun om du vill veta mer än MC-körkort i Falun.

I Falun fann vi totalt 7 olika trafikskolor som erbjuder kurser för motorcykelkörkort i Falun att välja mellan när du vill lära dig att köra motorcykel. Skulle ingen av dessa trafikskolor i Falun passa dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Dalarna.
Annons:

Kurser för MC-körkort i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trafikskolor som kan hjälpa dig med att ta motorcykelkörkort snabbr, enkelt och billigt.