Motorcykelkörkort i Borlänge

Annons:
Genom att genomgå en utbildning för motorcykelkörkort i Borlänge kommer du blir en bra och säker motorcyklist och kunna köra upp och ta det MC-körkort i Borlänge som du strävar efter. Sammanlagt finns det 6 olika trafikskolor som kan hjälpa dig med utbildningar och kurser för körkort som t.ex. motorcykelkörkort i Borlänge. För att välja vilken trafikskola i Borlänge som passar dig bäst kan du ta kontakt med någon av dom från listan nedan. Ett tips är också att prata med någon bekant som har erfarenhet av någon av de 6 olika trafiklärarna i Borlänge som arbetar med MC-körkort i Borlänge.
Annons:

MC-körkort i Borlänge

För att ta reda på aktuellt utbud av kurser och utbildningar för MC-körkort i Borlänge som de olika trafikskolorna erbjuder just nu rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika och frågar dom. Beroende på om du planerar att ta motorcykelkörkort för lätt eller tung motorcykel i Borlänge så kan utbudet av motorcykelkurser variera.

Trafikskolor med MC-körkort i Borlänge

Nedan är en lista över alla trafikskolor i Borlänge som håller kurser och utbildningar för MC-körkort.

Trafikverket Kundtjänst för Körkort o Förarfrågor
Röda Vägen 1
781 70 Borlänge


YrkesAkademin AB Trafiklärarutbildning
Hagavägen 55
784 40 Borlänge


Yrkestrafikskolan Dalarna AB
Kvarngatan 13
784 63 Borlänge


YA Trafikskola Borlänge
Hagavägen 55A
784 40 Borlänge


Borlänge Trafikskola AB
Allfarvägen 61A
784 42 Borlänge


J:son Trafikskola
Hagavägen 12A
784 31 Borlänge

Annons:

MC-körkortsfakta om orten Borlänge

I Borlänge finns som bekant minst en körskola och nedan kan du ta del av en del generell fakta om Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du läsa en del mer om Borlänge om du vill veta mer än MC-körkort i Borlänge.

I Borlänge fann vi totalt 6 olika trafikskolor som erbjuder kurser för motorcykelkörkort i Borlänge att välja mellan när du vill lära dig att köra motorcykel. Skulle ingen av dessa trafikskolor i Borlänge passa dig rekommenderar vi att du letar vidare efter andra trafikskolor i Dalarna.
Annons:

Kurser för MC-körkort i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trafikskolor som kan hjälpa dig med att ta motorcykelkörkort snabbr, enkelt och billigt.